Plise zavese

Plise zavese su elegantne i prate trendove moderno opremljenog doma. Plise zavese su jedinstvenog dizajna idelne za one koje vole eleganciju kao resenje za svoje prozore ili poslovni prostor. Plise zavese mogu imati mehanizam lak za upravljanje i kontrolisanje propustanja dnevne svetlosti, a mogu biti i bez mehanizma pa zavesu jednostavno pomeramo rukom . Mehanizam omoucava podesavanje zavese po visini od dna do vrha u oba smera. Takodje plise zavese je moguce raditi kombinovanjem dve vrste materijala sa razlicitim propustom svetlosti. Plise zavesa pokriva staklenu povrsinu prozora posebno na svako krilo sam mehanizam je uzak I ne upadljiv to omogucava lako otvaranje krila prozora. Prednost plise zavese sto je moguca izrada u raznim oblicima sto ne mozemo sa drugim zavesama a to su povrsine u obliku kruga, polukruga, trougla, trapeza...


Platna za plise zavesu su od antistatik materujala, ne gube boju, pogodna za lako odrzavanje – dovoljno je samo povremeno usisavanje ili prebrisati vlaznom krpom.


Plise zavese su izradjene od kvalitetnog platna koja stite od refleksija svetlosti sa velikim izborom boja i dezena pravilnim izborom dobicemo jedinstvenu zavesu kao ukras Vaseg doma. Posebno platno za plise zavesu je DUETTE kojim je moguce smanjiti gubitak toplote i do 49% kao i spreciti ulazak toplote od sunceve svetlosti i do 78% sto je rezultat ispitivanja zavese na Fraunhofer institutu u Nemackoj.


Izrada plise zavesa sa dva nacina mehanizma :

  • Plise zavese Stil
  • Plise zavese Dizajn


Plise zavese Stil koje imaju mehanizam I zavesa se pomera pomocu kanapa pogodan je za visoke povrsine . Ovaj sistem slobodno visi bez vodjenja sa strane. Plise zavesa pokriva samo staklenu izborom transparetnog platna imomo efekat osvetlenja a ujedno I sprecavamo ulazak nezeljenig pogleda.
Rade se u dimenzijama po narudzbini od 40-180cm visine do 180cm

Plise zavese Dizajn je tako napravljena da se pomera rukom pogodna je za manje povrsine koje imamo potrebe da cesto otvaramo I zatvaramo. Ova plise zavesa ima vodjenje sa strane tako da uvek stoji priljubljeno uz staklo bez obzira kako je prozor otvoren. U ovom sistemu je moguca kombinacija dva platna pa mozemo izabrati dnevno platno od providnijeg platna I platno za vece od punog platna za zastitu od pogleda kao I DUETTE platno kada sunce ogreva vase prozore.
Rade se u dimenzijama sirine od 40-160cm visine do 250cm.

 

  • montaza plise zavesa sa vrsi u staklu
  • kombinacija dve vrste materijala : transparentni ( propusta svetlost i toplotu ) i netransparentni (potpuna zastita od svetlosti)
  • lake za rukovanje i podesavanje propustanja svetlosti.
  • veliki izbor dezena i boja platna
Komentari(0)
Napiši komentar
Ostavi komentar
Ime i prezime
E-mail
Komentar
Zbog spama unesi kod :