Rolo zavese

Rolo zavese su elegantne i prate trendove moderno opremljenog doma. Rolo zavese su idelne za one koje vole eleganciju i jednostavnost kao resenje za svoje prozore ili poslovni prostor. Prednost rolo zavesa je u tome sto imaju mehanizam lak za montazu i veliki izbor boja, platna i dezena koji se lako uklapaju u svaki prostor.

 

Rolo zavesa Format Alde


Rolo zavesa se sastoji od dekorativnog platna i mehanizma kojim se lako upravlja i podesava zavesa. Prilikom podizanja i spustanja platna kontrolisemo propustanje dnevne svetlosti. Platna za rolo zavese su napravljena od tekstilnih materijala, poliester, PVC ili fiberglasa. Razliciti materijali i punoca platna zavisi koliko ce svetlosti ulaziti u prostoriju, postoje platna koja zaustavljaju UV zrake, a propustaju svetlost . Pomeranjem lancica mehanizma gore dole regulisemo da zavesa propusta blagu svetlost, ili zatamnjuje potpuno prostoriju.


Platna za zavese su od antistatic materujala pogodna za lako odrzavanje – dovoljno je samo povremeno usisavanje ili prebrisati vlaznom krpom.


Rolo zavese takodje su prilagodjene za krovne prozore i kose povrsine.
Rolo zavese prema mehanizmu i mestu ugradnje mogu biti :

 

  • Sistem MINI ( bez vodjica i kutije )
  • Sistem STANDARD ( bez vodjica i kutije )
  • Sistem ELEGANT ( sa kutijom i vodjicom )
  • Sistem LUX ( sa vodjicama i kutijom)

 

Komentari(0)
Napiši komentar
Ostavi komentar
Ime i prezime
E-mail
Komentar
Zbog spama unesi kod :